جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

وکیل تعزیرات حکومتی کیست؟

وکیل تعزیرات حکومتی، وکیلی است که پرونده‌های مختلف تعزیراتی را بررسی می‌کند و از وکلای بسیار معروف و مهم به حساب می‌آید. این نوع وکیل پرونده‌های تعزیراتی که توسط سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی می‌شوند را به بهترین شکل می‌تواند پیگیری کند؛ چون با تمام قوانین و مقررات سازمان تعزیرات و پرونده‌های مربوط به آن آشنا و آگاه است.
هر وکیلی پرونده‌های خاصی را رسیدگی می‌کند و در حوزه فعالیت خود مهارت بالایی دارد. به همین دلیل برای رسیدگی هر پرونده‌ایی با توجه به موضوع آن باید وکیل خاصی اخذ شود. برای پیگیری پرونده‌های تعزیرات حکومتی باید وکیل متخصص در تعزیرات حکومتی گرفته شود؛ چون پرونده‌های تعزیراتی که در سازمان تعزیرات حکومتی مورد رسیدگی قرار می‌گیرند، بسیار حساس هستند. به همین دلیل بدون یک وکیل حرفه‌ای این گونه پرونده‌ها به خوبی و در زمان کمی به نتیجه مطلوبی نمی‌رسند.‌

بهترین وکیل تعزیرات حکومتی 

بهترین وکیل تعزیرات حکومتی باید با کلیه مجازات اسلامی که در رابطه با پرونده‌های تعزیرات حکومتی وجود دارد، آشنا باشد. همچنین باید اطلاعات کاملی در مورد قوانین و مقررات مربوط به دعوای تعزیرات داشته باشد. چنین وکیلی باید به قوانین دیگری مانند قانون مواد خوردنی و آشامیدنی، قانون تعزیرات حکومتی، قانون تشدید مجازات متحکران، امور گمرکی و قانون مجازات قاچاق اشراف کاملی داشته باشد.

این نوع وکیل کار بسیار تخصصی را انجام می‌دهد و هر فردی که پروانه وکالت دارد نمی‌تواند پرونده‌های تعزیرات حکومتی را با مهارت و تخصص بالایی انجام دهد؛ چون اگر دانش حقوقی در زمینه دعواهای تعزیراتی نداشته باشد با مشاوره نادرست باعث تضییع حق افراد می‌شود.

مزایای داشتن وکیل متخصص دعاوی تعزیرات حکومتی 

دعواهای تعزیرات حکومتی از دعواهای تخصصی محسوب می‌شوند که توسط سازمان تعزیرات حکومتی مورد رسیدگی قرار می‌گیرند. برای دادرسی به این گونه دعواها از آیین دادرسی کیفری باید پیروی شود؛ ولی رسیدگی به آن‌ها تابع تشریفات مقرر در قانون آئین دادرسی کیفری نیست. به همین دلیل برای اینکه این پرونده‌ها با سرعت رسیدگی شوند به وکیل متخصص در تعزیرات حکومتی نیاز است‌.

سازمان تعزیرات حکومتی قوانین و مقررات زیادی دارد که در سال‌های اخیر تغییرات زیادی کرده‌اند و تنها یک وکیل متخصص در تعزیرات حکومتی است که با کلیه قوانین و مقررات این سازمان آشنا است و اشراف کاملی به آن‌ها دارد. این نوع وکیل به صورت تخصصی دعواهای تعزیرات حکومتی را رسیدگی می‌کند و توانسته تجربه بالایی به دست آورد و اشراف کاملی به قوانین و بخشنامه‌‌های آن‌ها دارد.‌

صلاحیت‌های سازمان تعزیرات حکومتی

سازمان تعزیرات حکومتی برای رسیدگی به تخلفات زیر صلاحیت لازم را دارد:

تخلفات تعزیرات حکومتی

تخلفات تعزیرات حکومتی شامل موارد زیر می‌شوند:

گرانفروشی

کم‌فروشی 

اخفاء و عرضه خارج از شبکه 

عدم اجرای ضوابط قیمت‌گذاری و توزیع 

عدم صدور فاکتور 

عدم اجرای تعهدات ارزی صادر‌کنندگان 

عدم اجرای رفع تعهدات ارزی وارد‌کنندگان 

عدم اعلام موجودی کالا 

فروش ارزی ریالی 

فروش اجباری 

نداشتن پروانه بهره‌برداری 

تخلفات صنفی 

اصناف‌های مختلف مانند خدمات، تولید، توزیع، تبدیل، خدمات فنی که کالا یا خدماتی را در اختیار مصرف‌کنندگان می‌گذارند اگر مرتکب تخلفاتی شوند به آن‌ها تخلفات صنفی گفته می‌شود. این تخلفات شامل گزینه‌های زیر می‌شوند:

  1. عدم صدور فاکتور
  2. عدم درج قیمت
  3. فروش اجباری
  4. عدم اجرای ضوابط قیمت‌گذاری و توزیع
  5. عرضه خارج از شبکه
  6. تقلب
  7. احتکار
  8. کم‌فروشی
  9. گران‌فروشی

تخلفات درمانی

تخلفات درمانی شامل تخلفات حوزه درمان و پزشکی می‌شوند که عبارتند از:

  1. ترک موسسه پزشکی توسط مسئول فنی یا تعطیلی غیرموجه مطب
  2. در موسسات پزشکی از افرادی که صلاحیت حرفه‌ای لازم را ندارند، استفاده شود.
  3. در موسسات پزشکی از متخصصی که مجوز قانونی کار را ندارد، استفاده شود.
  4. دریافت وجه اضافه بر تعرفه
  5. خودداری بیمارستان‌ها از پذیرش بیماران
  6. ایجاد موسسه پزشکی غیرمجاز توسط افراد متخصص بدون پروانه و افراد غیرمتخصص

تخلفات دارویی 

این نوع تخلفات در رابطه با تولید و توزیع دارو هستند که شامل موارد زیر می‌شوند:

عرضه و فروش دارویی که پروانه ساخت یا مجوز ورود ندارد.

عدم صدور فاکتور توسط شرکت‌های توزیعی 

تعطیلی غیرمجاز داروخانه 

امتناع از عرضه کالا توسط داروخانه 

عرضه کالاهای غیردارویی و آرایشی غیرمجاز 

عرضه داروی فاسد 

تهیه دارو از شبکه‌های غیررسمی 

عدم حضور مسئول فنی 

فروش دارو بدون مسئول فنی داروخانه

تاسیس داروخانه فاقد پروانه

فروش دارو فاقد از مجوز ورود و فاقد از پروانه ساخت 

قاچاق ارز 

قاچاق ارز شامل خرید، فروش، وارد و صادر کردن ارز به صورت غیرقانونی می‌شود. اگر قاچاق ارز مشمول تخلف باشد در سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی می‌شود و اگر قاچاق ارز مشمول جرم شود در دادگاه انقلاب مورد رسیدگی قرار می‌گیرد. قاچاق ارز چون روی اقتصاد تاثیر مهمی دارد قانونگذار به آن توجه ویژه‌ایی کرده است. طبق ماده ۱۷ و ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق هر گونه خرید، فروش، صادر و وارد کردن ارز بدون مجوز قانونی قاچاق به حساب می‌آید.

تخلفات بهداشتی

این نوع تخلفات مربوط به تخلفات در امور آرایشی و بهداشتی هستند که شامل موارد زیر می‌شوند:

عدم رعایت ضوابط بهداشتی

عرضه کالاهای بدون پروانه ساخت

عدم رعایت فرمول ساخت در تولید مواد غذایی

عدم درج مشخصات بهداشتی روی کالا

تولید مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی بدون حضور مسئول فنی و بدون پروانه تولید

قاچاق کالا و ارز

هر گونه خرید، فروش، صدور و ورود کالا بدون مجوز قانونی قاچاق کار محسوب می‌شود که شامل موارد زیر می‌شود:

قاچاق دارو

قاچاق حیوانات 

قاچاق سوخت 

قاچاق ماینر 

قاچاق انسان 

قاچاق ارز 

قاچاق کالا 

مهم‌ترین ویژگی‌های وکیل تعزیرات حکومتی

مهم‌ترین ویژگی‌های وکیل تعزیرات حکومتی عبارتند از:

تحصیلات حقوقی و پروانه وکالت

تجربه کافی در رابطه با رفع و رجوع پرونده‌های تعزیراتی

اطلاعاتی حقوق بالا که باعث می‌شود با آگاهی پرونده‌های تعزیرات حکومتی را رسیدگی کند.

برای موفقیت در رسیدگی به پرونده‌های تعزیرات حکومتی وکیل باید تجربه بالایی در زمینه حل و رسیدگی به چنین پرونده‌هایی داشته باشد.

توانایی و مهارت لازم برای رسیدگی به پرونده‌های تعزیرات حکومتی

دلایل اهمیت استفاده از وکلای متخصص در زمینه تعزیرات

تعداد پرونده‌های تعزیراتی در طی سال‌های گذشته به طور چشمگیری افزایش یافته است و افراد زیادی درگیر چنین پرونده‌هایی شده‌اند. برای رسیدگی به این نوع پرونده‌ها باید از یک وکیل متخصص استفاده شود تا با قوانین و رویه‌های دعواهای تعزیراتی آشنا باشد و بتواند پرونده را با نتیجه مطلوبی حل و فصل کند.‌ قانون‌گذار قوانین زیادی را در رابطه با تعزیرات حکومتی وضع کرده است تا از ایجاد اختلال در نظام اقتصادی کشور جلوگیری شود و فقط یک وکیل متخصص تعزیرات حکومتی است که اشراف کاملی به چنین قوانینی دارد.
مجازات سنگینی برای مرتکبین به جرایم تعزیرات حکومتی در نظر گرفته شده است که فقط با کمک و راهکار یک وکیل متخصص می‌توان مجازات چنین جرایمی را کاهش داد. قوانین مربوط به تعزیرات حکومتی با مفاهیم تجاری و اقتصادی هماهنگ هستند و افرادی زیادی از جزئیات چنین قوانینی اطلاعی ندارند و فقط یک وکیل متخصص اشراف کاملی به این قوانین دارد.‌

دادگاه مخصوص دعاوی تعزیرات

پرونده‌های تعزیراتی توسط سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی می‌شوند و این سازمان به طور اختصاصی دادگاهی برای رسیدگی به پرونده‌های خود تشکیل می‌دهد. رای که توسط سازمان تعزیرات حکومتی صادر می‌شود از اعتبار کافی برخوردار است. در دادگاه تعزیرات حکومتی اعاده دادرسی، بررسی مدارک و شهود و واخواهی همانند سایر دادگاه وجود دارد.

چرا گرفتن وکیل تعزیرات حکومتی اهمیت دارد؟

سازمان تعزیرات حکومتی زیر نظر قوه‌قضاییه فعالیت می‌کند و کلیه تخلفات اقتصادی، بهداشتی و صنفی را مورد رسیدگی قرار می‌دهد. سازمان تعزیرات حکومتی یک مرجع قضایی به حساب می‌آید و برای رسیدگی به پرونده‌های این سازمان گرفتن وکیل تعزیرات حکومتی بسیار مهم است؛ چون به تمام دعواهای تعزیراتی و قوانین مربوط به آن‌ها تسلط کاملی دارد.

وکیل تعزیرات حکومتی در چه زمینه‌هایی میتواند به ما کمک کند؟

وکیل تعزیرات حکومتی در زمینه‌های زیر می‌تواند به شما کمک کند:

تخلفات مربوط به قاچاق کالا و ارز 

امتناع از عرضه کالا

گران‌فروشی 

درج نکردن قیمت

فروش اجباری 

نداشتن پروانه بهره‌برداری 

عرضه کالا خارج از شبکه 

احتکار و تقلب 

برای رسیدگی به پرونده‌های تعزیرات حکومتی باید به دنبال بهترین و باتجربه‌ترین وکیل تعزیرات حکومتی باشید؛ چون برخی از وکلا تعزیرات حکومتی به صورت هوشمندانه و با دلایل خاص و قانونی که در زیر به برخی از آن‌ها اشاره کرده‌ایم، می‌توانند در همان ابتدا رسیدگی پرونده را با نتیجه خوبی به اتمام برسانند.

ایراد گرفتن به رد دادرس

ایراد گرفتن به ذینفع بودن شاکی

ایراد گرفتن به امر مختومه

ایراد گرفتن به امر مطروحه

ایراد گرفتن به مرور زمان

ایراد گرفتن به جزمی نبودن دعوا

دعاوی تعزیرات با وکیل تعزیرات حکومتی

قوانین و مقررات خاصی برای هر کدام از دعواهای تعزیرات حکومتی وجود دارد. به همین دلیل افراد زیادی که درگیر این پرونده‌ها می‌شوند؛ چون از قوانین و بخشنامه‌های دعواهای تعزیراتی اطلاعاتی ندارند، نمی‌توانند به خوبی از خود دفاع کنند‌. در پرونده‌های تعزیرات حکومتی چه شاکی چه متهم می‌توانند برای خود وکیل بگیرند تا از آن‌ها دفاع کند. وکیل تعزیرات حکومتی مجرب و حرفه‌ای دانش عمیقی در مورد قوانین سازمان  تعزیرات حکومتی و دعواهای آن‌ دارد و می‌تواند به خوبی چنین پرونده‌هایی را رفع و رجوع کند.

وظایف وکیل تعزیرات حکومتی

وکیل تعزیرات حکومتی به صورت تخصصی پرونده‌های تعزیرات حکومتی را رسیدگی می‌کند و از قوانین سازمان تعزیرات حکومتی و دعواهای مربوط به آن به خوبی آشنا است و می‌تواند در روند درستی پرونده را رسیدگی کند تا برای موکل خود سردرگمی و مشکلی ایجاد نشود. اگر وکیل بتواند در صلاحیت مرجع رسیدگی ایرادی پیدا کند می‌تواند تاثیر مهمی روی روند رسیدگی پرونده داشته باشد و باعث مختومه شدن پرونده شود.

سازمان تعزیرات حکومتی

شعبات سازمان تعزیرات حکومتی که از ارکان این سازمان محسوب می‌شوند؛ می‌توانند تخلفاتی که مطابق با قانون در صلاحیت تعزیرات حکومتی هستند را رسیدگی کنند که عبارتند از:

فروش اجباری

نداشتن پروانه بهره‌برداری

اخفاء و امتناع از عرضه کالا

عدم درج قیمت

عرضه کالا خارج از شبکه

احتکار

تقلب

کم‌فروشی

گران‌فروشی

تخلفات آرایشی، بهداشتی و دارویی

قاچاق کالا و ارز

مراحل شکایت به تعزیرات حکومتی

افرادی که درگیر مشکلات تعزیراتی می‌شوند در ابتدا به سازمان تعزیرات حکومتی شکایت می‌کنند. با توجه به این که فرآیند شکایت تعزیرات حکومتی پیچیده است، حتما باید یک وکیل متخصص در این حوزه بگیرید. مراحل شکایت به تعزیرات حکومتی شامل گزینه‌های زیر می‌شوند:

احضار متهم 

در اولین مرحله رسیدگی از متهم خواسته می‌شود که در جلسات رسیدگی حاضر شود و از خود دفاع کند. سپس تحقیقات لازم انجام می‌شود و بعد از دفاعیات متهم حکم قطعی صادر خواهد شد.

گرفتن دفاعیات متهم 

متهم باید دفاعیات خود را به دادگاه تعزیرات حکومتی ارائه داد. رسیدگی به دفاعیات در مدت زمان کمی انجام می‌شود و اگر متهم با دفاعیات خود نتوانست از خود رفع اتهام کند تحقیقات بیشتری انجام خواهد شد.

بررسی و تحقیق درباره شاکی 

شاکی که از جرم روی داده دچار ضرر و زیان شده است باید در جلسه‌های رسیدگی حضور پیدا کند تا روند رسیدگی به پرونده با سرعت بالایی انجام شود‌. شعبات تعزیرات حکومتی می‌توانند در مورد پرونده تعزیرات حکومتی حکم صادر کنند.

تحقیق در باره ضابطان و بازرسان پرونده مربوطه

ظابطان و بازرسان تعزیرات حکومتی فقط با داشتن اسناد و مدارک رسمی برای جرایمی که علنی نشده‌اند، حکم صادر می‌کنند.

صدور رای در شعب بدوی رسیدگی 

بعد از این که تحقیقات لازم انجام شد و متهم آخرین دفاعیات خود را ارائه داد حکم صادر می‌شود. بعد از اینکه از متهم خواسته شد که در دادگاه حضور پیدا کند و بعد از پنج روز حضور پیدا نکرد رای به صورت غیابی صادر می‌شود.

مشاوره حقوقی با وکیل تعزیرات حکومتی

قوانین تعزیرات حکومتی مواد حقوقی، تبصره و بخشنامه‌های مختلفی دارند. به همین دلیل تنها با مشورت و کمک یک وکیل متخصص در تعزیرات حکومتی می‌توان چنین پرونده‌هایی را حل و فصل کرد‌؛ چون این نوع وکیل به تمام قوانین و مقررات سازمان تعزیرات حکومتی و دعواهای مربوط به آن به طور کامل آشنا است و می‌تواند با تجربه و دانش بالایی که دارد، چنین پرونده‌هایی را سریع و با بهترین راه‌ها رفع و رجوع کند. شما می‌توانید با شماره تلفن ۰۹۱۹۲۳۲۹۷۸۷ تماس بگیرید و از مشاوره یک وکیل حرفه‌ای و متخصص در تعزیرات حکومتی بهره‌مند شوید و برای ملاقات حضوری با وکیل می‌توانید به دفتر آن به آدرس تهران – جردن -ناهید غربی – پلاک ۴ – واحد ۱ – گروه وکلای دادپایا مراجعه کنید.

سوالات متداول

۱_صلاحیت‌های تعزیرات حکومتی کدامند؟

تخلفات تعزیرات حکومتی، تخلفات بهداشتی، تخلفات دارویی، قاچاق ارز و کالا، تخلفات دارویی، تخلفات درمانی و تخلفات صنفی از صلاحیت‌های تعزیرات جکومتی هستند.

۲_اولین مرحله رسیدگی به پرونده‌های تعزیرات حکومتی چیست؟

احضار متهم اولین مرحله رسیدگی به پرونده تعزیرات حکومتی است.

سخن پایانی

وکیل متخصص در تعزیرات حکومتی وکیلی است که تخصص و دانش بالایی در مورد سازمان تعزیرات حکومتی و دعواهای مربوط به آن مانند تخلفات تعزیرات حکومتی، تخلفات دارویی، تخلفات بهداشتی و تخلفات دارویی دارد. چنین وکیلی می‌تواند با دلایل قانونی و به صورت هوشمندانه پرونده‌های تعزیرات حکومتی را در همان ابتدا مختومه اعلام کند.

 

این مقاله چقد براتون مفید بود؟